· 

Prysmian Group: Multimedia Solutions lancerer CPR godkendt netværkskabel

Draka Cat.6 U/UTP Cca D64 - holder hvad det lover

Køln, 28. juni 2019

Prysmian Group udvider sin portefølje med Draka UC400 23 Cat.6 U/UTP LSHF D64 Cca netværkskabel. Det nyudviklede kabel opfylder alle kravene til CPR brandklasse Cca (s1a d1 a1) og er testet og godkendt af interne og eksterne laboratorier. Med en kabeldiameter på 5,9 mm, er det let og fleksibelt at installere. Den elektriske ydeevne overholder kategori 6 iht. EN 50173 og EN 50288. Kablet er primært egnet til installation i offentlige bygninger (skoler, hospitaler, lufthavne mv.) og kontorbygninger.

Forebyggende strukturel brandbeskyttelse er nødvendig for at beskytte liv og lemmer i tilfælde af brand. Kabler skal nødvendigvis også bidrage hertil. Construction Products Regulation (CPR) som er bindende for alle EU-medlemsstater og kræver, at fast installerede kabler og ledninger i bygninger siden juli 2017 er CE mærkede. Derudover kræver CPR tredjeparts testning af kabler via et akkrediteret laboratorium iht. røgtæthed, brandbare dråber og syreudvikling for at sikre, at de opfylder kravene iht. standard EN50575.

 

Brandsikkerhed og nem installation

 

For at overholde de strengeste retningslinjer for brandbeskyttelse har koncernens Multimedia Solutions division udviklet Draka Cat.6 U/UTP Cca D64. Det nye netværkskabel opfylder fuldt ud alle kriterier for brandklasse Cca s1a d1 a1 med hensyn til røgtæthed (s1a), brandbare dråber (d1) og syreudvikling (a1).

 

"Vi har investeret betydelige ressourcer i udviklingen af dette kabel. Det skulle være hurtigt og nemt at installere, samtidig med at der opretholdes høje datahastigheder", siger Zoran Borcic, produktchef Datacom, BU Multimedia Solutions hos Prysmian Group.

 

Med en kabeldiameter på 5,9 mm pakkes i en Reelex-boks af 305 meter, har Multimedia Solution divisionen lykkedes med at lancere et let og fleksibelt netværkskabel med høj brandmodstand. Den elektriske ydeevne overholder europæiske standarder 50173 og 50288.

 

Syretestet

 

Flere interne og eksterne testlaboratorier har testet kablet i henhold til Cca brandkriterier ved hjælp af adskillige tests. Alle testresultater opfylder fuldt ud kravene til Cca brandklassificering.

 

"Det nye kabel sætter os et skridt foran konkurrencen. Især da udviklingsprocessen også testede mange konkurrerende Cca klassificerede Cat.6 U/UTP kabler på markedet via tredjeparts laboratorier, og samtlige opfyldte ikke den CPR-klassifikation angivet på fabrikantens DoP eller Ydeevneerklæring, som det kaldes på dansk.

 

Dette er meget bekymrende i betragtning af, at Cat.6 U/UTP er et af de mest populære kabelprodukter i Europa. Det er derfor vigtigt at købe kabel fra en anerkendt virksomhed, der holder hvad de lover," udtaler Zoran Borcic, Product Manager Copper Data hos Prysmian Group.

 

Yderligere information om Draka Cat.6 U/UTP Cca D64 kan findes her


Prysmian Group

Prysmian Group er verdensledende inden for produktion og salg af kabler og kabelsystemer til energi- og telekommunikationsbranchen med en samlet årlig omsætning på over 11 milliarder euro. Gruppen beskæftiger globalt godt 30.000 ansatte fordelt på 112 fabriksanlæg og 25 R&D centre på tværs af 50 lande.


Koncern kontakt

Draka Comteq Germany GmbH & Co KG.

Zoran Borcic

Piccoloministraße 2

51063 Köln

Tel. +49 (0)221 6770

kontakt@prysmiangroup.com

www.prysmiangroup.com

Presse Kontakt

epr - elsaesser public relations

Maximilianstraße 50

86150 Augsburg

Sabine Hensold, Tel: +49 821 4508 7917, sh@epr-online.de

Frauke Schütz, Tel: +49 821 4508 7916, fs@epr-online.de

www.epr-online.de

Download


Download
190628_PR_Prysmian_Group_Draka_Cat.6a_Cc
Microsoft Word Dokument 439.3 KB
Download
Box_UC400 Cat 6 HD U_UTP_UK Version_0219
JPG Bild 2.5 MB